MTLab 2017-05-10T13:52:48+00:00

Zubotehnička Laboratorija MT LAB

Božić Tijana i Mitar su osnivači zubne tehnike MT LAB. Laboratorija je  osnovana 2006. godine, iako mlada kontinuiranim ulaganjem u razvoj, prerasla je u apsolutnog lidera ortodontske tehnike u Srbiji.

Implementinjarem dva CAD/CAM sistema Amann Girrbach Motion 2 (5axis) i Micro 4 (axis) i sistema za ispravljanje zuba folijama „M-ALIGNER“ MT LAB počinje svoju avanturu u savremenoj digitalnoj stomatologiji i zubnoj tehnici. Od 2015-te godine  smo Amann Girrbach Demo Live Lab i imamo ekskluzivna prava i delovanja iz asortimana renomirane firme koja je u svetu poznata po kvalitetu i pouzdanošću, preciznošću i velikim izborom materijala najboljeg kvaliteta. Svrstava se u sam vrh dentalnih proizvođača.

MT LAB ima široku ponudu usluga, najviši standard kvaliteta i pristupačne cene. Laboratorija je opremljena najsavremenijom opremom i instrumentima. Koristeći najbolje dentalne materijale i tehnologije poznatih svetskih proizvođača, tehničari izrađuju radove koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta rekonstruktivne i estetske stomatologije kao i ortodontske terapije.

Redovnim prisustvom na stranim i domaćim simpozijumima, seminarima i kursevima, laboratorija se neprestano usavršava, prati trendove u izradi radova i pruža odličnu podršku na polju zubne tehnike.Posebno izdvajamo Mitrov boravak u Nemačkoj , u ortodontskoj laboratoriji Mr. Dieter Petermana, ORTHO-STATION, poznatoj laboratoriji koja ima podršku kompanije Forestadent. Tokom boravka, Mitar je stekao veliko znanje, iskustvo i nove veštine u izradi ortodontskih aparata sa specijalnim šrafovima sistema duplih ploča kao i u izradi set – up metode za FORESTADENT 3D LINGVALNU TEHNIKU.

Sertifikovana od strane Forestadenta MT LAB organizuje individualne i grupne obuke tehničara za specijalne šrafove i sisteme duple ploče. Nakon obuke tehničar dobija reprezentativne modele i teorijsko-praktične podsetnike.

Zubna tehnika MT LAB ima svog kurira za transport otisaka i radova. Dostava je u dogovoreno vreme, uz poštovanje rokova.

Saradnici naš rad ocenjuju kao profesionalan i odgovoran zbog korektnog i savesnog pristupa poslu. Ovo je glavni razlog naše pozicije na tržištu u Srbiji.

Ratka Mitrovića 177
11000 Beograd, Srbija

Tel: +381 11 23 16 084

Mob: +381 65 444 33 77

Mob: +381 65 23 16 084

zubnatehnika@mtlab.rs

 www.mtlab.rs

MTLab