Mandić Nenad 2017-05-23T02:13:02+00:00

Zubno protetska laboratorija Mandić Nenad

 

„Zubno protetska laboratorija Mandić Nenad“ osnovana je 1995. godine. Nenad Mandić je preneo u laboratoriju svoje dugogodišnje iskustvo, stečeno na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

Kroz boravak u laboratoriji stručno su se usavršavale brojne kolege. Danas sa četiri stalno zaposlena i nekoliko spoljnih saradnika, laboratorija može da isprati i najstrožije estetske kriterijume naših lekara i pacijenata.

Krajnji cilj nam je da budemo zubno protetska laboratorija Vašeg izbora, sposobna da odgovori na sve zahteve savremene rekonstruktivne i estetske stomatologije.

Visok nivo usluga koje pružamo, ostvarujemo zahvaljujući konstantnoj edukaciji i praćenju trendova iz oblasti dentalnih materijala i tehnologija. Redovne posete i aktivno učešće na domaćim i internacionalnim kongresima, seminarima i kursevima omogućile su nam primenu tih saznanja u svakodnevnoj praksi.

Nudimo Vam profesionalan pristup i odličnu saradnju, jer smatramo da je dobra komunikacija između zubnog tehničara i lekara preduslov za izradu visokokvalitetnih nadoknada, na opšte zadovoljstvo nas i pacijenata.

Želja nam je da »Zubno protetska laboratorija Mandić Nenad« bude garant vrhunskog kvaliteta protetskih usluga koje nudi Vaša ordinacija.

Jurija Gagarina 151 (I sprat, lokal 94),
11070 Novi Beograd

Tel/Fax: +381 11 2274752

Mob: +381 63 239 505

office@nmdentallab.co.rs

 www.nmdentallab.co.rs

NS Dental Studio