Zubotehničke laboratorije 2019-02-17T22:23:17+00:00

SPONZORSKI  PAKETI  ZA  ZUBOTEHNIČKE LABORATORIJE – ČLANOVE DRUŠTVA

Sa ciljem da bude polazna tačka svim najnovijim tehnologijama, materijalima  i uslugama DPZTS nudi svim zainteresovanima mogućnost sponzorstva.  U želji da svima izašemo u susret sastavili smo različite pakete i podelili ih po delatnostima.  Nadamo  se da ćete lako pronaći paket koji zadovoljava Vase potrebe.

PROMO

150 EURgodišnje
  • Prostor za reklamu Vaše laboratorije na sajtu DPZTS
  • Logo, kontakt, kratak opis i 5 fotografija
  • Direktan link na lični sajt i profil na društvenim mrežama

Svi sponzorski paketi važe godinu dana od trenutka potpisivanja sponzorskog ugovora sa DPZTS. Prilikom organizovanja prezentacije u prostorijama DPZTS društvo snosi trošak prostora, dok su svi ostali troškovi obaveza izlagača.

Denident
DenidentLaboratorija za zubnu tehniku
Laboratorija za zubnu tehniku DENIDENT osnovana je u Beogradu 2010. godine. Naš stručni kadar je potkovan teorijskim znanjem i visegodišnjim praktičnim iskustvom. Koristimo najsavremeniju opremu i materijale vrhunskog kvaliteta. U saradnji sa stomatološkim ordinacijama visokog renomea naša laboratorija se bavi izradom različitih vrsta zubno protetskih nadoknada. Zajedničko za sve radove jeste: detaljna priprema, studija i dijagnostika, digitalni i voštani projekat, jasan protokol izrade, mikroskopska preciznost, tačnost i umešnost. Sve to u kombinaciji nas čini vrlo konkurentnim na tržištu.
Više informacija
Zubna laboratorija “Miščević”
Zubna laboratorija “Miščević”Zubotehnička laboratorija
Zubna laboratorija “Miščević”, poznata je u svetu zubne tehnike po višedeceniskoj tradiciji izrade protetske nadoknade. Osnovana je daleke 1995. godine.

Iskusan tim zubnih tehničara, na čelu sa osnivačem i vlasnikom Zubne tehnike “Miščević”, gospodinom Đurom Miščevićem, usko je specijalizovan I poseduje ogromno iskustvo kada je u pitanju fiksna protetika i kombinovani radovi, u materijalu po izboru stomatologa.

Više informacija
MTLab
MTLabZubotehnička laboratorija
Božić Tijana i Mitar su osnivači zubne tehnike MT LAB. Laboratorija je osnovana 2006. godine, iako mlada kontinuiranim ulaganjem u razvoj, prerasla je u apsolutnog lidera ortodontske tehnike u Srbiji.

MT LAB ima široku ponudu usluga, najviši standard kvaliteta i pristupačne cene. Laboratorija je opremljena najsavremenijom opremom i instrumentima. Koristeći najbolje dentalne materijale i tehnologije poznatih svetskih proizvođača, tehničari izrađuju radove koji zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta rekonstruktivne i estetske stomatologije kao i ortodontske terapije.

Više informacija
Keramik Dentis
Keramik DentisZubotehnička laboratorija
Više informacija
NS Dental Studio
NS Dental StudioZubotehnička laboratorija
Zubotehnička laboratorija NS DENTAL STUDIO je osnovana 1997. godine u Novom Sadu kao mala zubotehnička laboratorija.

Za nekoliko godina prerasla je u veliki zubotehnički studio koji trenutno zapošljava 15 ljudi visoke kvalifikacione strukture.

Rad studija podrazumeva redovnu obuku i usavršavanje starih i novih kadrova u skladu sa savremenim trendovima zubotehničke tehnologije, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala i opreme.

Više informacija
Zubna laboratorija Bulić
Zubna laboratorija BulićZubotehnička laboratorija
Zubna laboratorija Bulić je u mogućnosti da Vam ponudi najmodernije sisteme izrade zubnih nadoknada, u fiksnoj i mobilnoj protetici.

Počevši od samog otvaranja zubne laboratorije tako i danas težimo da kroz mnoge kurseve, stalnu edukaciju, posete velikim sajmovima, praćenjem svih novih trendova u stomatološkoj protetici i zubnoj tehnici odgovorimo na zahteve pacijenata i stomatologa.

Više informacija
Dental Cvetić
Dental CvetićZubotehnička laboratorija
Zubna laboratorija “Cvetić” simbiozom četiri decenije iskustva sa elanom i entuzijazmom mladosti, ispunjava očekivanja pacijenata poštujući visoke standarde i primenjujući tehnološke i tehničke novine u stomatološkoj protetici. Kontinuirano pratimo i implementiramo najsavremenija dostignuća u oblasti zubne protetike.

U skladu sa svetskim standardima naša laboratorija kao svoj prioritet određuje vodeću poziciju po pitanju tehnološke opremljenosti.

Pioniri smo u izradi bezmetalne i titan keramike, a nakon samo nekoliko meseci posle svetske premijere prvo sinterovanje Cryptona u Srbiji.

Više informacija
Mandić Nenad
Mandić NenadZubno protetska laboratorija
„Zubno protetska laboratorija Mandić Nenad“ osnovana je 1995. godine. Nenad Mandić je preneo u laboratoriju svoje dugogodišnje iskustvo, stečeno na Stomatološkom fakultetu u Beogradu.

Kroz boravak u laboratoriji stručno su se usavršavale brojne kolege. Danas sa četiri stalno zaposlena i nekoliko spoljnih saradnika, laboratorija može da isprati i najstrožije estetske kriterijume naših lekara i pacijenata.

Krajnji cilj nam je da budemo zubno protetska laboratorija Vašeg izbora, sposobna da odgovori na sve zahteve savremene rekonstruktivne i estetske stomatologije.

Više informacija
Nikola Nešković
Nikola NeškovićZubotehnička laboratorija
„Zubna laboratorija Nešković je laboratorija specijalizovana za izradu kombinovanih radova kao i mobilnih nadoknada na inplantatima.

Osnivač i vlasnik laboratorije je viši zubni tehničar Nikola Nešković koji je svoje višedecenijsko iskustvo ugradio u standard naše tehnike. Sa svojim timom uz usluge spoljnih saradnika, možemo odgovoriti svim zahtevima današnje stomatologije. Stalnim usavršavanjem na kongresima, seminarima i kursevima pratimo novitete i primenjujemo u našoj laboratoriji. U našem radu koristimo materijale vodećih svetskih proizvođača. Sarađujemo sa ordinacijama i laboratorijama u zemlji i inostranstvu.

Preciznost i tačnost su naši postulati koji čine standard kvaliteta naših usluga. Zahvaljujemo se svim saradnicima koji su svojim zahtevima postavljali nove izazove pred naš tim i time nam omogućili napredak u poslu. U narednom periodu tražite od nas više, da se zajedno razvijamo.“

Više informacija