Organizatori kurseva 2017-05-10T21:47:49+00:00

SPONZORSKI  PAKETI  ZA  ORGANIZATORE KURSEVA

Sa ciljem da bude polazna tačka svim najnovijim tehnologijama, materijalima  i uslugama DPZTS nudi svim zainteresovanima mogućnost sponzorstva.  U želji da svima izašemo u susret sastavili smo različite pakete i podelili ih po delatnostima.  Nadamo  se da ćete lako pronaći paket koji zadovoljava Vase potrebe.

DEMO

150EURgodišnje
  • Popust za članove 50% visine članarine
  • Prostor za reklamu Vase organizacije na sajtu DPZTS
  • Logo, kontakt, kratak opis i 5 najava(slika)
  • Direktan link na lični sajt i profil na društvenim mrežama

LIVE

800EURgodišnje
  • Popust za članove 50% visine članarine
  • 1 dvodnevni kurs u prostorijama DPZTS. Drustvo promovise dogadjaj na svom sajtu, putem svojeg Facebook profila i sa svojom mailing listom
  • Logo na sajtu DPZTS sa direktnim linkom na sajt i društvene mreže
  • Prostor za reklamu Vaše organizacije na sajtu DPZTS
  • Logo, kontakt, kratak opis i 5 najava(slika)
  • Direktan link na lični sajt i profil na društvenim mrežama

Svi sponzorski paketi važe godinu dana od trenutka potpisivanja sponzorskog ugovora sa DPZTS. Prilikom organizovanja prezentacije u prostorijama DPZTS društvo snosi trošak prostora, dok su svi ostali troškovi obaveza izlagača.

Denident
DenidentLaboratorija za zubnu tehniku
Laboratorija za zubnu tehniku DENIDENT osnovana je u Beogradu 2010. godine. Naš stručni kadar je potkovan teorijskim znanjem i visegodišnjim praktičnim iskustvom. Koristimo najsavremeniju opremu i materijale vrhunskog kvaliteta. U saradnji sa stomatološkim ordinacijama visokog renomea naša laboratorija se bavi izradom različitih vrsta zubno protetskih nadoknada. Zajedničko za sve radove jeste: detaljna priprema, studija i dijagnostika, digitalni i voštani projekat, jasan protokol izrade, mikroskopska preciznost, tačnost i umešnost. Sve to u kombinaciji nas čini vrlo konkurentnim na tržištu.
Više informacija
NS Dental Studio
NS Dental StudioZubotehnička laboratorija i stomatološka ordinacija
Zubotehnička laboratorija NS Dental Studio je osnovana 1997. godine u Novom Sadu kao mala zubotehnička laboratorija. Za nekoliko godina prerasla je u veliki zubotehnički studio koji trenutno zapošljava 15 ljudi visoke kvalifikacione strukture. Rad studija podrazumeva redovnu obuku i usavršavanje starih i novih kadrova u skladu sa savremenim trendovima zubotehničke tehnologije, uz upotrebu najkvalitetnijih materijala i opreme.
Više informacija