DentalMedical 2017-09-07T22:58:51+00:00

DentalMedical

Već 16 godina Vaš pouzdan partner.

– Osnovan 2001.godine, u proteklih par godina DentaMedical je izrastao u jednu od vodećih firmi za distribuciju stomatološkog i zubotehničkog materijala i opreme u regiji. Zapošljavamo preko 30 kompetentnih, odgovornih i ka cilju orijentisanih ljudi.

Siguran kvalitet i proveren izvor proizvoda

– Direktno zastupamo preko 25 najvećih svetskih dentalnih kuća isključivo iz zapadne Evrope, SAD i Japana. Naši partneri su proizvođači koji kvalitetom svojih artikala mogu garantovati najbolju uslugu našim kupcima. Striktno primenjujući zakon Ministarstva zdravlja Republike Srbije i smernice dobre prakse u distribuciji lekova i medicinskih sredstava,da bismo obezbedili najviši mogući nivo kvaliteta i sigurnosti za naše kupce a posredno i za pacijente. To obezbeđuje maksimalnu sigurnost u praćenju porekla i kvaliteta artikala koje prodajemo.

Sve što vam treba, jednostavno, brzo i iz jedne ruke.

– Ponuda DentalMedicala je gotovo 10.000 artikala za stomatologe i zubne tehničare, koje možete naći na našim internet stranicama.

U pravom smislu reči, povoljne cene

– Kada uporedite naše cene, uverićete se da su DM cene najmanje 10% povoljnije od cena drugih dentalnih depoa. Ako dodate tome rabate i bonove, u mogućnosti ste uštedeti i do 20%!

Danas poručeno, sutra isporučeno. Niko nemože bolje!

– Brza i tačna isporuka sa zaliha je visoko cenjena u krugu naših kupaca. Naš moto za isporuku glasi: Ako poručite do 14h, dobijate robu sledeći dan. Isprobajte nas!

Zadovoljstvo kupca je kod nas zaista na prvom mestu.

– Godišnje preko 5000 stomatoločkih ordinacija i laboratorija naručuje robu kod DentalMedica-a. Sarađujemo sa svima, privatnim ordinacijama i laboratorijama, zdravstvenim domovima i klinikama.

– Bez sumnje, svih ovih godina, ključ našeg uspeha je baziran na razumevanju potreba naših kupaca, jer uspeh njihovog poslovanja znači istovermeno i uspeh naše firme.

Harambašićeva 8
24000 Subotica
Srbija

Tel: +381 24 554 927

Tel: +381 11 2435 356

Fax: +381 24 527 000

info@dental-medical.rs

 www.dental-medical.rs

DentalMedical