Distributeri 2017-09-07T23:09:17+00:00

SPONZORSKI  PAKETI  ZA  DISTRIBUTERE/TRGOVAČKE  KUĆE

Sa ciljem da bude polazna tačka svim najnovijim tehnologijama, materijalima  i uslugama DPZTS nudi svim zainteresovanima mogućnost sponzorstva. U želji da svima izađemo u susret sastavili smo različite pakete i podelili ih po delatnostima. Nadamo se da ćete lako pronaći paket koji zadovoljava Vaše potrebe.

EXTRA

300EURgodišnje
  • 1 predavanje/prezentacija u prostorijama DPZTS. Društvo promoviše događaj na svom sajtu, putem svojeg Facebook profila i sa svojom mailing listom
  • Logo na sajtu DPZTS sa direktnim linkom na sajt i društvene mreže.

EXCLUSIVE

1500EURgodišnje
  • 3 predavanja/prezentacije u prostorijama DPZTS. Drustvo promovise dogadjaj na svom sajtu, putem svojeg Facebook profila i sa svojom mailing listom
  • Logo na sajtu DPZTS sa direktnim linkom na sajt i društvene mreže.
  • Prodajni štand na svim predavanjima u organizaciji DPZTS
  • 3 reklame u obliku posta na Facebook strani DPZTS
  • Logo na svim štampanim reklamnim materijalima DPZTS

PREMIUM

800EURgodišnje
  • 3 predavanja/prezentacije u prostorijama DPZTS. Drustvo promovise dogadjaj na svom sajtu, putem svojeg Facebook profila i sa svojom mailing listom.
  • Logo na sajtu DPZTS sa direktnim linkom na sajt i društvene mreže

Svi sponzorski paketi važe godinu dana od trenutka potpisivanja sponzorskog ugovora sa DPZTS. Prilikom organizovanja prezentacije u prostorijama DPZTS društvo snosi trošak prostora, dok su svi ostali troškovi obaveza izlagača. Učešće na istim, je za članove društva besplatno.

Osnovan 2001.godine, u proteklih par godina DentaMedical je izrastao u jednu od vodećih firmi za distribuciju stomatološkog i zubotehničkog materijala i opreme u regiji. Zapošljavamo preko 30 kompetentnih, odgovornih i ka cilju orijentisanih ljudi.

Direktno zastupamo preko 25 najvećih svetskih dentalnih kuća isključivo iz zapadne Evrope, SAD i Japana. Naši partneri su proizvođači koji kvalitetom svojih artikala mogu garantovati najbolju uslugu našim kupcima. Striktno primenjujući zakon Ministarstva zdravlja Republike Srbije i smernice dobre prakse u distribuciji lekova i medicinskih sredstava,da bismo obezbedili najviši mogući nivo kvaliteta i sigurnosti za naše kupce a posredno i za pacijente. To obezbeđuje maksimalnu sigurnost u praćenju porekla i kvaliteta artikala koje prodajemo.

Ponuda DentalMedicala je gotovo 10.000 artikala za stomatologe i zubne tehničare, koje možete naći na našim internet stranicama.

Više informacija

Plast-DENT predstavlja renomirano preduzeće za proizvodnju i promet stomatološkog materijala i opreme i obavljanje spoljnotrgovinskih poslova. Razgranate veze sa proizvođačima naše privredne grane omogućavaju nam da svojim poslovnim partnerima ponudimo najbolje proizvode i usluge, kako u pogledu kvaliteta i cene, tako i dogovorenih rokova isporuke. Naš cilj je da korisnicima pružimo brzu, ekonomičnu i individualnu uslugu, kao i potrebne stručne savete.

Više informacija
Interdent

Interdent d.o.o. Beograd postoji od 2003. godine na teritoriji Srbije, kao predstavništvo Interdent korporacije sa sedištem u Celju – Slovenija. Delatnost firme je veleprodaja i maloprodaja stomatoloških i zubotehničkih materijala, kao i aparata i opeme. Kvalitetom ponuđenih materijala i ljubaznošću zaposlenih ostvarili smo saradnju sa velikim brojem kupaca, među koje ubrajamo zdravstvene i obrazovne ustanove, ali i firme koje se bave istom delatnošću.

Firme koje zastupamo: Edenta, Ceka, ZL Microdent, ASA Dental, Schick, Erkodent, Becht, Chirana (Ekom+Bien air), Silfradent, Reverberi, Hammacher, C. Hafner.

Više informacija
Bredent

Mi smo Bredent d.o.o i deo smo velike porodice Bredent GmbH & Co.KG sa sedištem u Sendenu u Nemačkoj. Nakon više od 40 godina prisutnosti na tržištu vlasnici ove uspešne kompanije su odlučili da osnuju svog ekskluzivnog predstavnika u Srbiji. 2012 godine sa sedištem u Dubljankoj 25 u Beogradu zvanično je otvorena naša kancelarija.

Bredent predstavlja jedan od najpouzdanijih brendova i svakako je najinovativnija firma u oblasti stomatologije i zubne tehnike u srednjoj i jugoistočnoj Evropi. Osnovne dve grane predstavljaju Bredent Medical koji se priključio svetskim implantnim kućama i Bredent koji proizvodi zubotehničke materijale sa preko 10.000 proizvoda.

Više informacija