//Predavači
Predavači 2017-06-13T17:43:02+00:00

Naši predavači su potkovani dugogodišnjim iskustvom rada na raznim poljima zubne tehnike kao što su fiksna, mobilna i implanto protetika bilo digitalna ili analogna. Iskusni u prenošenju znanja kako u teoretskom tako i u praktičnom smislu.

Pavlović Deni
Pavlović Deni
Rođen u Beogradu 1979. godine. Završio Srednju zubotehničku školu u Beogradu 1997. godine, a zatim radio u nekoliko renomiranih zubotehničkih laboratorija.
U periodu od 2003. do 2005. godine stručno se usavršavao u oblastima fiksne, kombinovane i implantološke protetike u Edukacionom centru i zubotehničkoj laboratoriji STYLDENT u Arecu (Arezzo) u Italiji.
Otvaranje laboratorije za zubnu tehniku DENIDENT 2005. godine u Beogradu označava početak samostalnog rada.
U cilju stalnog usavršavanja pohađao razne stručne kurseve iz oblasti fiksne i implantoprotetike kod velikih majstora zubnetehnike kao što su Stefano Petreni, Claude Sieber, Mako Janos, Oliver Brix, Shiego Kataoka, Nondas Vlachopulos i drugi.
Bavi se edukacijom u vidu predavanja i kurseva iz raznih oblasti fiksne i implanto protetike.
Autorska predavanja i kursevi:
– Protokol određivanja i reprodukcije boje zuba (All About the Colour)
– Različite metode izrada keramičkih vinira (New Smile Style)
– Dentofacilalna analiza-estetski aspekt
– Šrafom retinirane implantoprotetske nadoknade
Predsednik Upravnog odbora Društva privatnih zubnih tehničara Srbije.
Svoboda Laslo
Svoboda Laslo
Rođen u Subotici 1973, zubnom tehnikom se bavi od 1996. godine. Svoje stručno zvanje zubnog tehničara stekao je u Budimpešti. Od 2003. godine radi u Beogradu a tokom svoje karijere radio je i u Mađarskoj, Hrvatskoj i Engleskoj. Izuzetno visok kvalitet Laslovih radova je rezultat ne samo dugogogodišnjeg iskustva već izuzetne posvećenosti poslu i kontinurianog usavršavanja.  Laslo je učestvovao na mnogobrojnm domaćim i internacionalnim kursevima i danas je OPL za Dentsply Sirona. Skoro 20 godina iskustva u struci i njegov umetnički afinitet čine njegove radove lako uklopljivim uz svako pojedinačno lice, stvarajući skladan i uravnotežen prirodan osmeh pacijenta. Član Upravnog odbora Društva privatnih zubnih tehničara Srbije.
Bulić Saša
Bulić Saša
Rođen u Beogradu 1968., završio zubotehničku školu u Beogradu 1988. Započinje rad u privatnoj praksi u zubotehničkoj laboratoriji Bildi. 1995. započinje samostalni rad, osnivač je i vlasnik zubne laboratorije Bulić, Tokom karijere učestvuje na brojnim edukacijama i radionicama u zemlji i inostranstvu. 2013. godine započinje svoje školovanje u Bredent Akademiji u Sendenu Nemačka i postaje zvanični demonstrator. U sklopu svoje uloge demonstratora održava brojne kontinuirane edukacije i radionice, učestvuje u zvaničnim skupovima i kongresima kao edukator i predavač. Sferu interesovanja bazira na novim tehnologijama, kao što su Press keramika, Peek i njegova klinička primena, kompozitnim sistemima, poput  Visio.lign-a i  Ceramage. Potpredsednik je upravnog odbora Društva privatnih zubnih tehničara Srbije.
Tomašević Aleksandra
Tomašević Aleksandra
Aleksandra Tomašević završila je školu za zubne tehničare u Beogradu. Pohađala je mnoge privatne kurseve u Evropi. Član je mnogih internacionalnih udruženja dentalne industrije i zvanični je instruktor za keramiku Creation by Willi Geller u Srbiji. Osnivač je sopstvene zubotehničke laboratorije BRIDGES u kojoj predano radi i stvara, kao i osnivač/partner Dental Sfera Edukativnog centra u Beogradu. Njena glavna preokupacija je razrešavanje estetskih zahteva u frontalnoj regiji. Njen rad je pod stručnim nadzorom mentora. Autor je koncepta „4 Elementa“, tehnike naslojavanja keramike.
Član naučne komisije Društva privatnih zubnih tehničara Srbije.
Obrazovanje nakon srednje škole:
– 21-22 jul 2010. IPS emax press, IPS emax ceram, IPS emax Zir CAD theoretical and practical workshop, Linhenštajn
– 16. maj 2009. Impante borne technology straumann bone level implant (advance level) Stomatološki Fakultet, Beograd
– 17-18 April 2012. master kurs bezmetalne keramike with Robert Zubak, Beograd
– 1-2 Jun 2012. Master course with Nondas Vlachopoulos (6 anterior faldspatic veneers on refractory), Atina, Grcka
– 26-27 September 2014. Master course with Jose Antonio Vera Pamplona (6 upper anterior course on implants with athrofic gingiva), Bari, Italija
– 4-5 Mart 2015. Master course with Jose Antonio Vers Pamplona (6 lower anterior course on implants with athrofic gingiva), Temišvar , Rumunija
– 2-4 Septembar 2015. Creation Expert Days, Meiningen , Austrija
– 6-7 Maj 2016. Master course with Mike Prosperino (layering with CDS technique on zirconium)
– 2-3 April 2016. Master Class with Nondas Vlachopoulos (6 pressable Crown/Veneer combination), Beograd, Srbija
– 20-22 Oktobar 2016. Morpholigy and function of Anterior teeth with Mako Janos
– 3-4 Septembar Master Course  with Mike Prosperino, CDS layering technique, Beograd
Master Course with Nondas Vlachopoulos (3 anterior & 3 posterior crowns on zirconium dioksid)
– 20-21 Januar 2017 Master Class with Nondas Vlachopoulos (6 anterior pressable veneers), Beograd, Srbija 
Božić Mitar
Božić Mitar
Rođen 1985. godine, diplomirao 2004. godine u Beogradu.
2006. godine sa suprugom Tijanom osniva zubotehničku laboratoriju MTLAB.
Specijalizovao se za digitalizaciju u stomatogiji i zubnoj tehnici sa fokusom na kompleksne radove na šrafljenje i indikacije za hibridne radove.
Od 2015. MTLAB je AG Demo Live Lab by Amann Girrbach.
Opinion lider za Ortho Sistem premium od 3Shape i inicijator digitalne aling tehnologije u estetskoj stomatologiji i ortonciji.
Organizator velikog broja kurseva master tehničara iz sveta i učesnik na mnogobrojnim domaćim i stranim hands-on kursevima.
Član upravnog odbora Društva privatnih zubnih tehničara Srbije.
Čalić Milan
Čalić Milan
Rođen u Beogradu 1979. godine.
Paralelno sa srednjom školom volontirao u ZZZŽ u Beogradu 1995-1997 na odseku fiksne protetike
Završio Srednju zubotehničku školu u Beogradu 1997. godine, a zatim radio do 1999 u DZ Voždovac na odseku metal-keramike
1999 upisuje Višu medicinsku školu u Beogardu i paralelno počinje da radi u Zepter dental clinic
2003 diplomira na odesku Viši zubni tehničar-protetičar i brani diplomski rad „Primena potpuno podesivih artikulatora u fiksnoj protetici“ kod prof. dr Zeljković sa VMA sa ocenom 10
U periodu od 2001. do 2003.paralelno sa studijama stručno se usavršavao u oblastima fiksne, kombinovane i implantološke protetike u istaknutijim laboratorijama u Beogradu
Sa suprugom Natašom 2004 samostalno počinju sa radom
U cilju što boljeg usavršavanja pohađa razne kurseve i stručna usavršavanja u zemlji i inostranstvu kao što je Vita Academy u Bad Sackingenu (2013 i 2015), Bredent u Sendenu, Willi Geller Creation u Meinengenu, Duceram Kiss u Varaždinu, Ceramage by Shofu u Beogradu kao i mnoge druge priznate kurseve i radionice kod svetskih majstora
Član je Društva privatnih zubnih tehničara Srbije.