//AD Moments kongres – Zadar 2017

AD Moments kongres – Zadar 2017

U okviru AD Moments kongresa za stomatologe i zubne tehničare regiona održanog 12-13. maja u Zadru, Hrvatska, naš predavač Saša Bulić održao je predavanje na temu Hibridni protetski radovi u zubnoj tehnici – je li budućnost već počela?

„Kad pomislimo na hibridne protetske radove, ne možemo se ne zapitati je li budućnost već počela? Danas, kao nikada do sada, imamo čitavu paletu materijala koju možemo upotrijebiti u našem svakodnevom radu… U trouglu pacijent – doktor – zubni tehničar nastaju donedavno nezamislive protetske nadoknade.“

U sklopu ovog kongresa održano je i takmičenje za najpreciznijeg tehničara u dve kategorije, izrada metal keramičkog i bezmetalnog protetskog rada. Naši članovi Deni Pavlović (1. mesto u bezmetalnoj), Milan Ćalić (3. mesto u metalkeramici) i Dušan Dragutinović (2. mesto u bezmetalnoj) ostvarili su dobar plasman i odneli kući lepe nagrade.

Ovom prilikom zahvaljujemo se organizatorima a posebno dr Hrvoje Starčević, Andrej Lazić i Andrea Zaninović kao i svim učesnicima na gostoprimstvu i nezaboravnim momentima.

Nadamo se da ćemo u budućnosti imati prilike da pristojno uzvratimo.

By | 2017-05-22T13:20:02+00:00 12.05.2017|Novosti|